Veelgestelde vragen

4/6/2021 – We zijn per heden op een nieuwe look overgegaan, met meer opties. Binnen de groepen zul je nog veel engels aantreffen. Aan een heldere vertaling wordt op dit moment nog gewerkt, deze zal z.s.m. actief worden zodat alles in het Nederlands is.

De website is in opbouw, en eigenlijk in een permanente staat van ontwikkeling. Veel opties en mogelijkheden zijn nog in test, en zullen met de tijd worden toegevoegd als ze correct functioneren. Heb je opmerkingen, rare dingen gezien, wil je meer weten, zelf een groep opstarten of wil je graag een bepaalde functionaliteit? Zoek dan direct contact met WijComm. Dat kan via het contactformulier, of door jezelf lid te maken van onze publieke groep: WijComm Publiek.


Onderstaande instructies zijn aangepast naar de nieuwe layout en functionaliteit

Hoe kan ik een profielfoto uploaden in mijn groep(en)?
Antwoord: Klik rechtsboven in het menu op je profielfoto. Daar kun je je profiel aanvullen en een foto, maar ook een achtergrondfoto uploaden.
Tip: zie je je profielfoto rechtsbovenaan niet, dan ben je niet ingelogd. In dat geval kun je klikken op menuoptie “Inloggen (Log In)”.

Wat kan ik doen in mijn groep?
Berichten en updates delen, links posten en reageren op berichten van anderen. Indien je rechten hebt, kun je ook documenten maken en uploaden.

Hoe werkt de groepschat?
Als je ingelogd bent, zie je rechtsonder een chat venster. Als je erop klikt, klapt het open. Je ziet dan de groepen waarvan je lid bent. Klik op de groepsnaam waarin je wil chatten. Daar kun je deelnemen aan de groepschat.
Je kunt ook naar je groep gaan, en links voor “Messages” of “Berichten” kiezen.

Hoe kan ik lid worden van WijComm Publiek? En wat is de bedoeling van die groep?
Je kunt lid worden van onze publieke groep als je lid bent van de site. Als je al in een andere groep bent, dan ben je lid van de site. Je kunt dan eenvoudig naar de publieke groep surfen en je aanmelden. Eén van ons zal je aanvraag behandelen. Als je nog geen lid bent van de site, dan kun je je registreren via deze link: Registreren.
Het doel van deze groep is om mee na te denken over beslissingen en voorstellen voor WijComm, en zo de community te versterken.

*Deze pagina is in opbouw en wordt met regelmaat uitgebreid of aangepast