Veelgestelde vragen


Hoe kan ik een profielfoto uploaden in mijn groep(en)?
Antwoord: Klik rechtsboven in het menu op je profielfoto. Daar kun je je profiel aanvullen en een foto, maar ook een achtergrondfoto uploaden.
Tip: zie je je profielfoto rechtsbovenaan niet, dan ben je niet ingelogd. In dat geval kun je klikken op menuoptie “Inloggen (Log In)”.

Wat kan ik doen in mijn groep?
Berichten en updates delen, links posten en reageren op berichten van anderen. Indien je rechten hebt, kun je ook documenten maken en uploaden.

Hoe werkt de groepschat?
Als je ingelogd bent, zie je rechtsonder een chat venster. Als je erop klikt, klapt het open. Je ziet dan de groepen waarvan je lid bent. Klik op de groepsnaam waarin je wil chatten. Daar kun je deelnemen aan de groepschat.
Je kunt ook naar je groep gaan, en links voor “Messages” of “Berichten” kiezen.

Ik wil jullie steunen. Kan dat?
Ja! Wordt dan Vriend van WijComm. We kunnen op dit moment geen financiële donaties accepteren, maar we zijn blij als je ons wil steunen door met ons mee te doen en te denken. Kijk hieronder.

Vriend worden van WijComm

Stap 1: Registreer je op de site, klik hier om dat te doen.
Stap 2: Log in en ga naar de groep WijComm Publiek, en vraag om lid te worden. Klik hier om naar de groep te gaan.

Vergeet niet jezelf te introduceren in de groep!

Hoe kan ik lid worden van WijComm Publiek? En wat is de bedoeling van die groep?
Je kunt lid worden van onze publieke groep als je lid bent van de site. Als je al in een andere groep bent, dan ben je lid van de site. Je kunt dan eenvoudig naar de publieke groep surfen en je aanmelden. Eén van ons zal je aanvraag behandelen. Als je nog geen lid bent van de site, dan kun je je registreren via deze link: Registreren.
Het doel van deze groep is om mee na te denken over beslissingen en voorstellen voor WijComm, en zo de community te versterken. Leden van de publieke groep, noemen wij vrienden van WijComm.

Wat doen jullie met mijn gegevens?
Lees het privacybeleid hier.

*Deze pagina is in opbouw en wordt met regelmaat uitgebreid of aangepast