Fantastische Lijnen

PLATFORM FANTASTISCHE LIJNEN

In de nabije toekomst gaan we dit – gloednieuwe – platform gebruiken als virtueel clubhuis, om informatie en ‘verhalen’ te wisselen. Binnenkort verschijnt op dit platform de eerste nieuwsbrief van Fantastische Lijnen.
Meld je echt nog even aan bij ons gloednieuwe platform, dan blijf je op de hoogte van de allerlaatste info!


Lid worden is gemakkelijk en gratis. Je komt vanzelf in de groep “Fantastische Lijnen” waar je met elkaar kunt praten, berichten kunt plaatsen en kunt reageren op berichten van anderen!

Ben je al lid? Ga dan direct naar de groep!

DINSDAG 13 JULI, VAN 3 TOT 5, STRAND NOORDWIJK (LOCATIE VOLGT)
DOE ALLEMAAL MEE!

We komen weer bij elkaar, met een speciaal zomerevenement. En nu gewoon weer LIVE! Jullie hebben aangegeven een voorkeur te hebben voor dinsdag 13 juli. We vertrekken vanaf het strand van Noordwijk, de organisatie ligt in mede in handen van Caroline Peeters van Het Duin! Caroline is relatief nieuw in onze groep, fantastisch! We laten nog even welke van wel ‘restaurant’ we precies vertrekken.
Inhoudelijk draait het om ‘het bespreken & verdiepen’ van de verschillende nieuwe edities van de Speciaal Times! Bekijk nog even ‘onze planning’ via de knop hieronder:

WANDELGIDS

We zorgen nog voor een aparte wandelgids! Laat even via de app van Eelco Koolhaas of een mailtje aan Paul weten of je ook komt (0615556565). Of kom gewoon gezellig aanwaaien!